Skip to content

Välkommen till vår restaurang – där varje måltid är en upplevelse!

Dagens rätter: lokala smaker i fokus

Varje dag erbjuder vi speciellt utvalda rätter som framhäver det bästa av lokala och säsongens ingredienser. Smaka på våra kreativa och smakfulla skapelser, tillagade med passion och omsorg.

Starta din dag med vår rikliga bufféfrukost

Börja din morgon med en energigivande start. Vår bufféfrukost är fylld med ett brett utbud av fräscha, näringsrika alternativ – allt för att ge dig den perfekta starten på dagen.

À la carte: en kulinarisk resa

Vår à la carte-meny är en hyllning till både klassiska och nyskapande rätter. Njut av våra exklusiva maträtter i en avkopplande och stilfull atmosfär.

Puben: där goda drycker möter trevlig stämning

Unna dig något från vårt serveringstillstånd i vår mysiga pub. Här samlas både lokalbefolkningen och besökare för att njuta av goda drycker och trevligt sällskap.

Hembakat fika: en stund av ren njutning

Vårt utbud av hembakat fika är den perfekta pausen i din dag. Våra bakverk är skapade med kärlek och traditionella recept, perfekta till en kopp kaffe eller te.

Catering: dina evenemang, våra smakrika lösningar

Låt oss ta hand om maten till ditt nästa evenemang. Vår cateringtjänst erbjuder smakfulla lösningar som passar alla typer av tillställningar.

Vi stödjer stolt lokala producenter

Vi tror på kraften av lokalt producerade ingredienser. Därför väljer vi att samarbeta med lokala leverantörer för att garantera färskhet och kvalitet i allt vi serverar. Upptäck smakerna och upplevelserna hos oss – där varje besök blir ett minne att skatta!